Kız meselesinden çıkan kavga  cinayetle noktalandı

Kız meselesinden çıkan kavga cinayetle noktalandı

Kocaeli Gebze ilçesinde, iddialara göre gençler arasında kıza meselesinde başlayan tartışma, cinayetle noktalandı. Kavgada Kadem Çan Çiçek isimli 16 yaşındaki genç, silahla vurularak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde gerçekleşen iddialara göre bir kız meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K.D'nin arkadaşlarının da olaya karışmasıyla ortalık karıştı. E.K.D, bu esnada tabancasını çekerek etrafa rastgele ateş açtı. Bu esnada ateşlenen kurşunlardan biri Kadem Can Çiçek'in göğsüne isabet etti. Genç, olay yerinde kanlar içinde yere yığıldı.

KURTARILAMADI

Çevrede olayı gören bir minibüs sürücüsü, hemen müdahale ederek Kadem Can Çiçek'i Fatih Devlet Hastanesine götürdü. Ancak, genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadem Can Çiçek'in cenazesi, otopsi için Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı.Polis ekipleri, olayın ardından hızlı bir şekilde harekete geçerek E.K.D'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.