Kitlemizi korudukça kimse başa çıkamaz

Kitlemizi korudukça kimse başa çıkamaz

AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, teşkilatın bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Kaya, “AK Parti kitlesini koruduğu müddetçe kimse başa çıkamaz” dedi

15 Eylül 2020’de AKP Gebze İlçe Başkanlığı’na aday olarak atanan, 20 Aralık 2020’de gerçekleşen tek adaylı kongrede ilçe başkanlığına seçilen Recep Kaya, o kongrenin yıldönümünde düzenlediği basın toplantısında yönetimin görevdeki bir yılını değerlendirdi. Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim Merkezi’nde gerçekleşen basın toplantısında Başkan Kaya’ya Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Kahvaltı ikramlı basın toplantısı ilçe teşkilatının çalışmalarının anlatıldığı fotoğraflı sinevizyon gösterisi ile başladı. Başkan Kaya’nın açıklamaları, soruları yanıtlaması ve gazetecilere hediye takdimi ile sona erdi. Başkan Kaya soru/cevap bölümünde birçok soruyu, teşkilat çalışmalarıyla ilgisi olmadığı gerekçesiyle pas geçerken kısa zamanda o soruları da yanıtlayacağı bir basın toplantısı düzenleyeceğini kaydetti.

yonetim++.jpg

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Geride kalan bir yılda bir günü bile boş geçirmediklerini, 2023 seçimlerine son hız hazırlandıklarını kaydeden Başkan Recep Kaya toplantıyı sadece bir yıllık çalışmalarını değerlendirmek üzere düzenlediklerini söyledi. İlçe başkan adaylığına atanmasının ardından bir haftalık süreçte geniş kapsamlı istişare toplantıları ile yönetimi oluşturduklarını kaydeden Kaya kendisinden önceki tüm ilçe başkan ve yöneticilerine çabalarından ötürü teşekkür etti.

778 SANDIKTA 7 BİN 2 GÖREVLİ

Gençlik ve kadın kolları, mahalle teşkilatları, birim başkanlıkları dâhil olmak üzere tüm kademeleri gözden geçirdiklerini, ‘AK Parti Gebze sahada’ çalışması kapsamında iki haftalık süreçte 550 ev toplantısı düzenlediklerini, AKP üyelerine yönelik bu ziyaretlerde henüz üyeliği olmayan 195 kişiyi parti üyesi olarak kaydettiklerini, hedeflerinin her hafta 660 ev ziyareti olduğunu söyledi. Gebze’deki 778 sandığın her birinde 9’ar olmak üzere toplamda 7 bin 2 sandık görevlisi belirlediklerini kaydeden Kaya, sandık görevlilerinin çalışmalarının seçim günü sandıklarla sınırlı olmadığını, bulundukları sandık bölgesinde seçmene yönelik çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Her sokağın bir sorumlusu olduğunu kaydeden Kaya hedeflerinin her apartman binasına temsilcisi ataması olduğunu dile getirdi.

KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ

Sahada çalışma yapmanın tek başına yeterli olmadığını, sosyal medya gerçeği üzerinden bu konuda da eğitimler düzenlediklerini anlatan Başkan Kaya sözlerini sosyal yardım çalışmalarına ilişkin bilgilendirme ile sürdürdü. Ramazan ayı içinde 5 bini aşkın aileye sosyal desteklerinin olduğunu dile getirdi. Yer yer siyasete de değinen Kaya, “AK Parti kitlesini koruduğu müddetçe kimse başa çıkamaz” deyip seçimlere yönelik mesajlar da verdi.

Bu bir yıllık süreçte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile bir dakika dahi ters düşmediklerini kaydeden Kaya muhalefet partilerinin ilçe başkanlarından tavsiye ve önerilerini de dikkate aldıklarını söyledi.

YÜZDE 10’U KADAR…

“Beş başkan bir arada” diye adlandırılan esnaf ziyaretlerini de sürdüreceklerini belirtip pandemide çok yorulan esnafın son bir ayda eski neşesini koruyup kazancını edindiğini öne süren Kaya teşkilat çalışmalarına dair iddialı söylemlerde de bulundu. Kaya, “Tüm siyasi partilerin teşkilatlarının çalışması, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın çalışmasının ancak yüzde 10’u kadar yapar” dedi.

MAHVETTİLER

23 bin 625’i kadın, 6 bini genç olmak üzere 52 bin civarı üyeye sahip olduklarını belirtip kurumsal çalışma anlamında dünyada AKP gibi çalışan başka bir parti olmadığını öne süren Başkan Kaya, 2019 yerel seçimlerinde muhalefetin kazandığı büyükşehir belediyelerinin ise kendileri için avantaj olduğunu söyledi. Kaya isim vermeden ama CHP’li belediye başkanlarını kasten, “Aldıkları belediyeleri mahvettiler” dedi.  

 

salon++.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.