Kısa Mola Merkezinde kayıtlar sürüyor

Kısa Mola Merkezinde kayıtlar sürüyor

İzmit Belediyesi tarafından engelli çocuğu bulunan ailelerin günlük işlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri için hizmete sunulan Kısa Mola Merkezi için kayıt işlemleri sürüyor

Özel gereksinimli yakını veya çocuğu bulunan ailelerden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tesislerine bir yenisini daha ekledi. Kuruçeşme Hizmet Binasındaki Sosyal Yaşam Merkezi bünyesinde yer alan Kısa Mola Merkezi’nde kayıtlar sürüyor.

VATANDAŞLAR KAYIT OLUŞTURABİLİRLER
Özel gereksinimli yakını veya çocuğu bulunan aileler ücretsiz olarak sunulan hizmetten faydalanabilmek için https://kisamola.izmit.bel.tr/ internet sitesinden kayıt oluşturabilirler. İzmit Belediyesi Kısa Mola Merkezi, Yeni Mahalle Gönül Sokak No:1 adresinde bulunan Kuruçeşme Hizmet Binasında bulunuyor.

KISA MOLA NEDİR?

Kısa Mola’ da engelli bir yakını veya çocuğu bulunan ailelerin günlük yaşamlarındaki işlerini rahatça gerçekleştirebilmesi ve kendilerine vakit ayırmalarına olanak sağlamak amacıyla açılan ücretsiz bir sosyal yaşam evi.

Aileler özel gereksinimli çocuklarını randevu oluşturmak koşuluyla hafta içi mesai saatleri içerisinde Kısa Mola’ya bırakarak, hem çocuklarının kaliteli şekilde vakit geçirmesine olanak sağlayacak hem de gündelik işlerini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.