Kırımlılarda yeni başkan Atayşen oldu

Kırımlılarda yeni başkan Atayşen oldu

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi’nin gerçekleşen olağan genel kurulu sonrası Ahmet Atayşen yeni dernek başkanı olarak seçildi.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi’nin olağan genel kurulu geçtiğimi gün gerçekleştirildi. Dernek lokalinde gerçekleşen olağan genel kurul açılış ve divan seçimi ile devam edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra derneğin faaliyet ve mali raporları okundu. Tek listeli yapılan seçimde Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi’nin yeni başkanı Ahmet Atayşen oldu. Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi’nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor; Ahmet Atayşen (Başkan), Şerife Orak (İkinci Başkan), Muammer Çankay (Genel Sekreter), Rafet Pekdemir (Muhasip), Naim Emil (Vezne), Nermin Ekim ve İhsan Yokuş (üye).

 

“PROJE VE ÇALIŞMAYA İMZA ATACAĞIZ”

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi’nin yeni başkanı seçilen Ahmet Atayşen, “Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzun başta dernek üyelerimize ve tüm herkese hayırlı olmasını diliyorum. Dernek olarak yeni dönemde de geçmişte olduğu gibi birçok proje ve çalışmaya imza atacağız. Dernek üyelerimizden aldığımız güçle derneğimizin daha aktif ve çalışır hale getireceğiz” diye konuştu.

 

manset-2-166.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.