Kırım Türkleri Çelik’i sahurda ağırladı

Kırım Türkleri Çelik’i sahurda ağırladı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Kırım Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Ramazan...

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Kırım Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Ramazan ayı boyunca Osman Yılmaz Mahallesi’ndeki dernek lokalinde sahur yaptı.

Başkanlığını Şerife Orak’ın yaptığı Kırım Türkleri Derneği, her gün bir hayırseverin katkısı ile sahur’da bir araya gelerek örnek bir organizasyon icra ediyorlar.

Başkan Orak, “derneğimiz önceki yıllar düzenli olarak iftar programları düzenliyordu. Bu sene değişiklik yaparak iftar yerine sahur programı düzenlemeye karar verdik. Herkesin katılabileceği bir zaman dilimi olduğundan sahur programlarımıza dolu dolu geçiyor.

En sevindirici yönü ise burada yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberlik havasını yakinen teneffüs ediyoruz. Bu uygulamadan üyelerimiz oldukça memnun ve şuana kadar bir aksaklık olmadı, İnşallah bundan sonra da ramazanın son gününe kadar devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Gebze Kırım Türkleri Dernek Başkanı Şerife Orak’a anlamlı etkinliklerinden dolayı teşekkür etti. Çelik, “Dernek Yönetimini ve tüm üyeleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Evet, herkes iftar proğramı verebilir, kolaydır; ama ramazan boyunca sahur programı düzenlemek çok kolay olmasa gerek. Zahmeti çok ama ecri ve bereketide bi o kadar çok. Gerçekten takdire şayan bir organizasyon icra ediyorsunuz tekrar tüm Gebze Kırım Türkleri Derneği mensuplarını tebrik ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.