Kirazpınar’da Üç Aylar Şenliği

Kirazpınar’da Üç Aylar Şenliği

Gebze Kirazpınar Mahallesi, imece usulüyle düzenlenen muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı Üç Aylar Şenliği, mahalledeki birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi.

Gebze’nin parlayan mahallelerinden Kirazpınar’da, çocuklara manevi değerleri aşılamak ve komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen "Üç Aylar Şenliği" büyük bir başarıyla tamamlandı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra çevre bölgelerden gelen misafirlerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, tam bir festival havasında geçti.

ÇOCUKLAR İÇİN MANEVİ BİR ATMOSFER

Ramazan ayının müjdecisi olan Üç Aylar’ın gelişi, Kirazpınar’da neşe ve dualarla karşılandı. Organizasyon kapsamında bir araya gelen 500’ü aşkın çocuk ve yetişkin, hazırlanan programlarla hem eğlendi hem de kültürel değerlerimizi yerinde yaşama fırsatı buldu. Şenliğin hiçbir aksaklık yaşanmadan, tam bir huzur ve sağduyu içerisinde tamamlanması ise takdir topladı.

MUHTAR İSMAİL AYAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Kirazpınar Mahallesi Muhtarı İsmail Ayar, emeği geçenlere tek tek teşekkür etti. Ayar, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Başta muhtarlık mescidimizde görev yapan kıymetli hocalarımız olmak üzere, organizasyona büyük katkı sunan Yeşim Çakır’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Amacımız, Ramazan ayına girmeden önce çocuklarımıza manevi değerlerimizi sevgiyle aktarmaktı. Mahalle sakinlerimizin gösterdiği bu duyarlılık bizleri ziyadesiyle mutlu etti."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.