Kimseyi ayırmadan destan yazmaya geldik

Kimseyi ayırmadan destan yazmaya geldik

AKP’den Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan Diliskelesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özay resmi başvurusunu gövde gösterisine dönüştürdü. Özay, “Bugün ilçemizin tümü için, tek bir insan dahi ayırmadan herkese ulaşmak ve hep birlikte büyük bir destan yazmak için buradayız” dedi

2014’te Diliskelesi’ne muhtar adayı olup iki dönem seçilen, 2024 seçimlerinde hedef büyütüp AKP’den Dilovası Belediye Başkanlığı’na göz diken Mehmet Özay; konvoy, salon toplantısı ve yürüyüş ile gövde gösterisine dönüştürdüğü resmi başvurusunda, “Bugün ilçemizin tümü için, tek bir insan dahi ayırmadan herkese ulaşmak ve hep birlikte büyük bir destan yazmak için buradayız” dedi.

MERKEZE KONVOY EŞLİĞİNDE GELDİ

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’nda önümüzdeki çarşamba günü sona erecek olan aday adaylığı resmi başvuruları Dilovası’na has haliyle sürüyor. Aday adaylarının destekçileri ile birlikte gövde gösterisini andıran propagandalarının bir yenisi, Diliskelesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özay’ın resmi başvurusu esnasında yaşandı. Özay, Diliskelesi’nden ilçe merkezine meşalelerin yakıldığı konvoy ile geldi.mehmet-ozay-1.jpg

GÜNÜN ANISINA…

Destekçilerine Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi içindeki düğün salonunda düzenlediği toplantıda seslenip söz aldı. Ardından salondan AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’na kısa mesafeli ve yine meşaleli bir yürüyüş yaptı. Dosyasını AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a teslim ettikten sonra toplu fotoğraf çekimiyle gövde gösterisine dönüştürdüğü başvurusunu sonlandırdı.

MUHTARLIKTAN İSTİFA EDECEK

AKP İlçe Teşkilatı’nda önce Başkan İlhan Yıldırım tarafından başkanlık makamında ağırlanan Özay burada Yıldırım’a yasal olarak bir engeli olmamakla birlikte, bu süreçte mahalle muhtarlığı görevinden istifa edeceğini söyledi.

10 OCAK GİBİ ADAY BELLİ OLUR

AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, toplantı salonunda devam eden başvuruda yaptığı konuşmada klasik söylemlerini tekrarladı. Aday adaylığına dair başvuruları 22 Kasım Çarşamba gününe kadar alacaklarını belirtti. Temayül dahil olmak üzere adayın nasıl belirleneceğine dair tekrar bilginin ardından, “10 Ocak gibi adayımız belli olacaktır. En son Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın belirleyeceği aday, adayımızdır” dedi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Mehmet Özay da burada yaptığı konuşmayı kısa tutarak salon toplantısındaki açıklamalarının özetini tekrarladı. Özay’ın gövde gösterisine dönüştürdüğü aday adaylığı başvurusuna Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, Dilovası Belediyesi eski Başkanı Halit Yaşar; aralarında Recep Laç ve Orhan Çarıkçı’nın da bulunduğu AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile ailesi de eşlik etti.



KİMDİR

1987 yılında Bingöl’de dünyaya geldi.

Hereke Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar programcılığı bölümü mezunu.

Diliskelesi Amatör Balıkçılar Derneği kurucu başkanı (2015)

2022’den bugüne Diliskelesispor Kulüp Başkan Yardımcısı

Evli ve üç çocuk babası.



Dilovası vatana ant

içmiş insanlarla doludur

AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Mehmet Özay sahaya iddialı indi. Bir takım çevrelere mesajlar da içeren konuşmasında, “Kim ne derse desin Dilovası halkı ilçesine, vatanına, milletine sahip çıkan, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumaya ant içmiş insanlarla doludur” dedi

Hatırlıyorum da hiçbir siyasi tecrübesi olmayan, sadece mahallesi için atan kalbinin sesine ve sizler gibi çok kıymetli dostlarına güvenen bir birey olarak bu arenaya girdim. Diliskelesi’nin kıymetli insanları bu genç kardeşlerinin inancına, dürüst kalbine, şeffaf söylemlerine ve azmine güvenip muhtar seçtiler.

2014 ve 2019 seçimlerinde bizim Dilovası aşkıyla yaptıklarımız sözde değil özde çalışmalarımız takdir gördü. Kim ne derse desin bu necip Dilovası halkımız ilçesine, vatanına, milletine sahip çıkan, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumaya ant içmiş insanlarla doludur.”

Aynı zamanda Diliskelespor kulüp yönetiminde yer alan Diliskelesi Mahallesi Muhtarı ve AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Mehmet Özay net bir şekilde tanımlamasa bile, “Dilovası halkımız ilçesine, vatanına, milletine sahip çıkan, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumaya ant içmiş insanlarla doludur” mesajını futbol sahalarında;

YENİ BİR GÖREV AŞKI

İLE KARŞINIZDAYIM

Diliskelesispor’un yanı sıra Dilovası Belediyespor’a da, deplasman maçlarında sergilenen ahlaksız sataşmalardan ötürü verdi. Özay açıklamasında ayrıca özetle şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Cumhurbaşkanımız, tüm İslam dünyasının umudu ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir görev aşkı ile karşınıza çıkmış bulunmaktayım. 10 yıldan beri severek, keyif duyarak, şerefle, gururla, büyük bir istekle üstlendiğim mahalle muhtarlığını geride bırakıp belediye başkan aday adayı olarak çıktığımı belirtmek istiyorum.

GÖNÜLLERDE TAHT KURDUM

Samimi olmak gerekirse burada bu kimlikle karşınıza çıkma kararı kolay olmadı. Her taşını tek tek bildiğim, her hanenin şeceresini sayabildiğim, zorlukları birlikte katlanılmış, iki dönemdir yaptığımız hizmetlerle milletimizin gönlünde taht kurmanın bahtiyarlığını yaşıyorum.

SEVDAMIZI İLÇE SINIRLARI

DIŞINA TAŞIYALIM

Bu meşakkatli yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, bana destek olup birlikte ilçesine sahip çıkacak, sefayı Dilovası halkına cefayı ise benimle paylaşmak için bir arada olduğumuz değerli Dilovası sevdalıları;

Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, ‘Aşk ile koşan yorulmazmış’ söylemi ile hareket etmek,

Bugün olduğu gibi seçim sonrasında da bu sevgi ve coşkuyu birlikte yaşamak, Dilovası’nın aydınlık yarınlarını birlikte inşa etmek için el ele gönül gönüle sevdamızı ilçe sınırlarının dışına taşıma günüdür.

RÜYA GİBİ

Biz hiçbir görevden asla ama asla kaçmadık, en ağır yükün altına Dilovası için, ülkemiz ve milletimiz için, doğru bildiğimiz tüm değerler için büyük bir sevdayla girdik.

Yaklaşık 10 yıl önce ilk muhtarlık seçimlerine girerken ne yanımda benimle birlikte yürüyecek güçlü bir teşkilat ne de çok yakın dostlarımdan başka beni yüreklendirecek, yönlendirebilecek birileri vardı. Yaşananlar rüya gibiydi.mehmet-ozay-6.jpg

TÜM HALKA SUNMAK İÇİN

Şimdi bir kez daha büyük bir aşkla, azim ve kararlılıkla bir yarışa başlıyoruz. Bugüne kadar Diliskelesi Mahallesi sınırları içerisinde istisnasız her bir insanımızı tanıyarak hizmetimizi yaptık. Şimdi aynı hizmet anlayışını daha da arttırarak büyük bir istekle tüm Dilovası halkımıza sunmak için yola çıkıyoruz.

Sizlerin bana vereceği güç ve destek yolumun aydınlanmasında ve Dilovası’nın güzel yarınlarında çok önemli. Salona bakınca gözlerinizdeki heyecan, yüreğinizdeki sıcaklık ve samimiyet bana güç ve çalışma azmi veriyor. Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle buradayım.mehmet-ozay-7.jpg

DESTAN YAZMAK İÇİN BURADAYIZ

Bugün artık ilçemizin tümü için, tek bir insan dahi ayırmadan herkese ulaşmak ve hep birlikte büyük bir destan yazmak için buradayız.

Gecemizi gündüzümüze katmaya, çalmadık kapı, ulaşılmadık insan ve dokunulmadık kalp bırakmamaya, asla vazgeçmeden, yüreklerimizden aldığımız güç ile koşturacağımız ve mutlaka yorulacağımız ama sonunda tüm Dilovası olarak kazanacağımız bu kutlu yürüyüşe hep birlikte var mısınız?

KAZANAN DAİMA HALKIMIZ OLACAK

Ben de sizlere arkadaşınız, dostunuz, kardeşiniz Mehmet Özay olarak söz veriyorum. Gayretimiz, azmimiz, mücadelemiz hep baki olacak ve sonunda kazanan daima ama daima Dilovası halkımız olacak.

Bu kutlu yürüyüşe, sevdaya; emeğini, gücünü, desteğini hangi boyutta olursa olsun katkısını koyacak olan siz değerli dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun ve bizleri mahcup etmesin. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.”

mehmet-ozay-3.jpgmehmet-ozay-4.jpgmehmet-ozay-3.jpgmehmet-ozay-4.jpg

mehmet-ozay-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.