Kimse mağdur olmayacak

Kimse mağdur olmayacak

  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze’nin 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için şimdiden...

 

 

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze’nin 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için şimdiden çalışmalarına başladı. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında öğretmen açığı olmaması için önümüzdeki ay gerekli çalışmalara başlayacağını söyleyen Demirel, yeni imam hatip okullarına da açıklama getirdi.

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ACİL İHTİYAÇ

Gebze’nin eğitim alanında en öncelikli sorunun Anadolu Öğretmen Lisesi olduğunu söyleyen Durak Demirel, “Anadolu Öğretmen Lisesi için acil olarak bir yer yapılması gerekir. Fen Lisesi ve vatandaşların talep ettiğini merkezde bir imam hatip ortaokulu için gerekli çalışmalar yapacağız. Vatandaşların merkezde bir imam hatip ortaokulu için başlattıkları imza kampanyası ve bu ihtiyacın çözümü için kimseyi mağdur etmeyecek şekilde bir çözüm bulacağız. Herkesin sorunun çözmek için buradayız” şeklinde konuştu. 

ÖĞRETMEN AÇIĞINI ÖNLEYECEĞİZ

Ücretli öğretmenler konusunda da sorun olmaması için gerekli çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Müdür Demirel, “Yapılacak olan KPSS’nin ardından bölgedeki öğretmen açığına göre durum değerlendirmesi yapacağız. Hangi okulda kaç öğretmen açığı varsa ona göre gerekli tedbirlerimizi alacağız. Bu eğitim öğretim döneminde öğretmen açığının olmamasını istiyoruz. Ayrıca bazı okulların birtakım eksikliğini tamamlayarak öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayacağız” dedi.

FATİH PROJESİ DEVAM EDİYOR

 

Gebze merkezdeki imam hatip ortaokulu açığı için az öğrencisi olan okullarda ortak olarak kullanıma açabileceklerini de belirten Demirel, “Hiçbir öğrencimizi mağdur etmeden eğitim almasının diliyoruz. Bölgemizde bazın okulların acil olarak yapılması gerekir. Fatih Projesini bu yıl içinde tamamlıyor ve tüm okullarda eğitim öğretime sunuyoruz” diyen Müdür Demirel Gebze’nin eğitim öğretiminin sorunsuz bir şekilde yürüteceklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.