Kimse bizi küçük görmesin

Kimse bizi küçük görmesin

Sezona seri galibiyetlerle müthiş başlangıç yapan Belediyle Derincespor Başkanı Ahmet Güntepe yaptığı değerlendirmede “Bazılarının küçük görmeye çalıştığı, kulübümüz sportmence mücadelesine devam edecektir” dedi.

HEDEF PLAY-OFF
Belediye Derincespor Başkanı Ahmet Güntepe Fatsa Belediyespor galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede “ İlk resmi maçımız Ziraat Türkiye Kupası’nda alınan mağlubiyet hepimizi üzdü. Fakat futbolcularımız bu mağlubiyeti unutup lige kısa zamanda adapte olmaları bizleri çok mutlu etti. İlk iki maçımızı galibiyetle, ceza ve sakatlık olmadan tamamlamak özgüvenimizi bir kat daha artırdı. Bu başarının tesadüf olmadığını kanıtlamış olduk. Sezon başı söylemiştik, ligde kalmak için değil Play-Off oynamak için mücadele edeceğiz demiştik” dedi.
BAŞKANDAN DAVET 
Güntepe yaptığı açıklamanın devamında “Bazılarının küçük görmeye çalıştığı, önemsemek istemediği kulübümüz sportmence mücadelesine devam edecektir. Hafta sonunda Kemerspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Bu maça da iyi hazırlanıp, kendi seyircimiz önünde puanlar kazanmak istiyoruz. Bizleri ilk maçımızda yalnız bırakmayan kıymetli Derinceli ve Kocaelili sporsever hemşerilerimizi bu maçta da yanımızda görmeyi çok istiyoruz. Herkesi bu spor şölenine davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.