Kılıçdaroğlu’nu Dilovası’na davet etti

Kılıçdaroğlu’nu Dilovası’na davet etti

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, “Partimize yeni alacağımız ilçe binamızın açılışına sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet ettik” dedi.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte önceki gün TBMM’ye gittiler. Mecliste CHP’nin grup toplantısına katılan CHP’li Aydemir ve partililer ardından CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler. TBMM’ye yatıkları ziyaretle ilgili olarak bilgi veren CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, “Olağan ilçe kongremizin ardından hem Anıtkabir hem de sayın genel başkanımızla bir görüşme planımız var.
AÇILIŞA DAVET ETTİK
Yaptığımız görüşmeler neticesinde geçtiğimiz Salı günü partimizin meclisteki grup toplantısına katıldık. Grup toplantısında genel başkanımızın ülke ve dünya gündemi ile ilgili yaptığı değerlendirmeleri canlı olarak takip ettik. Grup toplantısından sonra Kocaeli milletvekillerimiz Tahsin Tarhan ve Haydar Akar ile birlikte genel başkanımızla görüştük. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ilçe örgütü olarak mülkiyeti partimize ait olan bir yer alacağımızın sözünü verdik.
ANITKABİRİ ZİYARET ETTİK
Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na alacağımız yeni yerin açılışına da davet ettik. Kendilerine mutlaka açılışa katılacaklarını söyledi. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM’deki ziyaretlerimizin ardından Anıtkabir’deki bulunan ülkemizin ebedi lideri ve partimizin ilk genel başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ikinci genel başkanımız İsmet İnönü’nün kabirlerini ziyaret ettik” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.