Kılıçdaroğlu’dan Derince Belediyesi’ne tepki

Kılıçdaroğlu’dan Derince Belediyesi’ne tepki

Sanatçı Aynur Doğan’ın Derince’de yapılacak konseri Derince Belediyesi tarafından iptal edilmesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çok sayıda vatandaş da tepki gösterdi.

Derince Açık Hava Sahnesi’nde sahne alacak olan sanatçı Aynur Doğan’ın konseri Derince Belediyesi tarafından iptal edildi. Konserin iptal edildiğini Twitter hesabından duyuran Derince Belediyesi, “İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir” açıklamasında bulundu.

 

“ÖZGÜR DOĞDUK ÖZGÜR ÖLECEĞİZ”

Yapılan iptale çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Gece müzik yasak. Gençler KPOP seviyor, yasak. AKP belediyesinde Kürtçe müzik yasak. Eğlenmeyi yasaklayan bir anayasa değişikliği getirsinler, yakışır onlara. Özgür doğduk, özgür öleceğiz bu vatanda. Bunu kafana sok AKP. Geceye Dar Hejiroke iyi gider” ifadeleriyle iptal kararına tepki gösterdi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.