Kılıçdaroğlu adaylığını resmen açıkladı

Kılıçdaroğlu adaylığını resmen açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Buca İlçesi’nden Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.Celal...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Buca İlçesi’nden Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Celal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkan aday adayı Hasan Nebi’ye destek verdiğini belirterek, “Ben Genel Başkan’ın kardeşi olarak değil halktan biri, vatandaş olarak buradayım. Bu destek, Genel Başkan’ın işareti olarak algılanmamalı" dedi. Kılıçdaroğlu ailesinin yedi çocuğundan en küçüğü olan Celal Kılıçdaroğlu, emekli olduktan sonraİzmir’in Gaziemir İlçesi’ndeki bir inşaatta bekçilik yapmaya başlamış, bu haberin ardından işinden ayrılmak zorunda kalmıştı. İzmir’in Buca İlçesi’nde yaşayan Kılıçdaroğlu, aktif siyasete atıldı.Buca Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Celal Kılıçdaroğlu, çok sayıda belediye başkan aday adayının yer aldığı ilçede tercihini Hasan Nebi’den yana kullandı. Kılıçdaroğlu, Nebi’nin seçim ofisinde düzenlediği basın toplantısında, aday adayı olmadan önce ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve ağabeyinin kendisine “Yolun açık olsun" diyerek, başarı dilediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.