KESOB’da Durmuş güven tazeledi

KESOB’da Durmuş güven tazeledi

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 4.Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Başkan Durmuş tek adaylı kongrede yeniden başkan seçildi.

4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren  Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkanlığa tek aday mevcut oda başkanı Kadir Durmuş. Toplam 2 bin 713 üyesi bulunan Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurulu için Durmuş'a destek olmak amacıyla Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya, dün yapılan genel kurulda seçimi kaybeden Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Odası başkanı Ahmet Taşçı ve üyeler Kadıköy Düğün Salonu'nda yer aldı. 2 bin 713 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede üyeler sabah saat 10.30'dan itibaren salondaki yerlerini almaya başladı.

 

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Durmuş, genel kurul ve katılımcılara seslendiği konuşmasında yeni Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Birliği yeri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ederken, “Güneş açıyor genel kurullar oluyor ama rakipsiz bir genel kuruldayız ve durum ortada ki üyelerimiz pek ilgi göstermedi. Buraya katılan üyelerime teşekkür ediyorum, şimdiden önümüzdeki 4 yılda güzel işler yapılmasını temenni ediyorum. Yeni yerimiz inşa edildi, sanıyorum bundan 100, 150 sene sonrası bile bir daha yer ihtiyacımız olamayacaktır. Bu yeni yerimiz için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yapılan seçim sonucunda KESOB'da Kadir Durmuş yeniden başkanlığa seçildi.

 

KADİR DURMUŞ’UN YÖNETİM LİSTESİ

Ali Bey Yazıcı

Kadir Bilgan

Cavit Yazıcıoğlu

Muray Baylam

Osman Pinga

Ömer Özkan

Rana Tunç Berkdemir

Cihat Alpaslan

Davut Yaroğlu

Hikmet Sunman

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.