'Keskin' aday adayı

'Keskin' aday adayı

 Gebze Belediyesi Meclis üyesi AKP’li İsmail Keskin Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. Keskin, yaptığı açıklamada, “Genel...

 

Gebze Belediyesi Meclis üyesi AKP’li İsmail Keskin Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. Keskin, yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz bize aday adayı olma hakkı verdi. Sadece bize değil demokrasiyi işleterek parti üyesi olmayanlara bile aday adayı olma hakkı verdi. Bunlar bizim parti içi zenginliğimiz, bu süreçte aday olmak için yola çıktık. Süreç içerisinde ilk etapta aday adayları başvurusu sonrasında teamül yoklaması yapılacak. Kurban Bayramından sonra resmi başvurumuzu yapacağız” dedi. 

KİM ADAY OLURSA ETRAFINDA BİRLEŞİRİZ

En uzun yürüyüşler atılan ilk adımla başlar, Gebze için güzel projelerimiz var diyen Keskin, Anlatacak çok şeyimiz var, projelerimizi yeri ve zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacağız, açıklamasında bulundu. Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı olan İsmail Keskin, sözlerini “Partimiz aday adayları içerisinden kimi aday olarak belirlerse etrafında birleşerek partimizin en yüksek oyu alması için gece gündüz çalışacağız, bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum” diyerek bitirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.