Kesintisiz doğacılık  Kesintisiz destek

Kesintisiz doğacılık Kesintisiz destek

ÇYDD Gebze Şubesi’nin birincil amacı doğayı koruma olup tüm geliri “Kardelenler”e eğitim desteği olarak aktarılan kapak toplama kampanyasında ekim ayında da büyük miktarda plastik geri dönüşüme, geliri Türkiye’nin geleceğine gönderildi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD’nin ülke genelinde geçtiğimiz yıllarda başlattığı plastik şişelerin kapaklarını toplama kampanyası Gebze’de de, Nurcan Çınar başkanlığındaki ÇYDD Gebze Şubesi tarafından kesintisiz sürdürülüyor. Birincil amacı doğayı koruma ve doğayı koruma bilincinin yaygınlaştırılması olup tüm geliri “Kardelenler”e eğitim desteği olarak aktarılan kapak toplama kampanyasında ekim ayında da büyük miktarda plastik geri dönüşüme, geliri Türkiye’nin geleceğine gönderildi.

SONBAHAR BEREKETİ

ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar kampanyaya ilişkin güncel değerlendirmesinde dernek üyeleri, dernek dostları, öğrenciler ve veliler sayesinde eylül ayında ve bu ayın ilk günlerinde de yüklü miktarda plastiği geri dönüşüme kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

YENİKENTLİ’YE VE MUHTARA TEŞEKKÜR

Çınar, “Sokakta gördüğü kapakları toplayan, tükettiği şişenin kapaklarını da çöpe atmadan biriktiren, derneğimize getiren gençlerimizden tutunda işyerinde, evinde plastik kapakları ayırarak derneğimize ulaştıran herkese; Yenikent Mahallesi muhtarımız Esengül Aktaş ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KARDELENLERE BURS OLARAK AKTARILIYOR

Söz konusu proje kapsamında birlikte iş ürettikleri her bir öğrencide geri dönüşüm bilincini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Başkan Nurcan Çınar, “Bu sayede üniversite öğrencisi Kardelenlerimize her ay burs şeklinde katkıda bulunabilmek bizleri oldukça mutlu ediyor” diye konuştu. Çınar, tüm Gebzeliler’i ve çevre dostlarını Kardelenler’e desteğe davet etti.

Haber merkezi

cydd-2.jpg

cydd-3.jpg

cydd-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.