Keşan’a “gizli lider” gidiyor  “Zirvede tek başına” dönebilir

Keşan’a “gizli lider” gidiyor “Zirvede tek başına” dönebilir

BAL 2’de fikstür gereği BAY geçtiği hafta neredeyse tüm rakipleri puan kaybedince ikinci sıradaki yerini koruyan, maç eksiğinden ötürü gizli lider konumu edinen Gebzespor, Keşan deplasmanında. Menekşe önce kazanıp, rakiplerin olası kayıplarıyla eve “Zirvede tek başına” dönebilir. Hafta içi maçında taraftarı kısmen yanında ama ruhuyla, kalp atışıyla orada olacak

BAL 2’nci grupta geçen hafta sonu oynanan dördüncü hafta maçları programında şampiyonluk adayları arasında en karlısı, kuşkusuz temsilcimiz Gebzespor oldu.

İlk üç haftada edindiği üç galibiyet ve edindiği 9 puanla zirveyi Feriköyspor ile ortaklaşa, gol averajından ötürü ikinci sırada tamamlayan menekşelerin BAY geçtiği hafta averajla dahi olsa, maç eksiğinden sebep üç ve dördüncü sıraya gerileme, yine maç eksiğiyle de olsa Feriköyspor’un üç puan gerisine düşme olasılığı vardı.

HAFTANIN İLK SÜRPRİZİNDE

FERİKÖY, YUVACIK’A TAKILDI

Ancak haftanın sürpriz sonucunda Feriköyspor, grubun rakip taraftara tribünleri “Tadilat var” gerekçesiyle kapattığı takımlarından, Kocaeli temsilcisi Yuvacıkspor ile 2-2 berabere kaldı. 4’ncü hafta itibariyle maç fazlasıyla grup lideri ancak temsilcimiz Gebzespor maç eksiğiyle, grubun gizli lideri konumunda.

İKİNCİ SÜRPİZ: UZUNKÖPRÜ

GÖLCÜKSPOR’U ALT ETTİ

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk adayları arasında yer alan ilimiz temsilcisi Gölcükspor ise bir türlü rayına oturamadı. İlk iki maçında bir galibiyet ve bir beraberlik sonrası favori olduğu maçta deplasmanda, Uzunköprüspor’a 2-1 kaybetti.

Grubun dişli ekiplerinden, iyi bir kadro kuran Keşanspor’un pazar günü deplasmanda bir diğer temsilcimiz Diliskelesispor’a deplasmanda 2-1 kaybetmesi de menekşelerin avantajına oldu.

KAPAKLI ÇOK ZORLANDI

Yine şampiyonluk adaylarından Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor grubun puansız ekibi Kırklareli temsilcisi Babaeskispor’a 1-0 yenerken çok efor sarf etti.

Grupta diğer maçlarda ise sürpriz yaşanmadı: İFA Spor – Taçspor: 1 - 0, Çorluspor 1947 – Lüleburgazspor: 9 - 0, Sarayspor 1953 – Kullar 1975 Spor: 0 – 3.

ÖNCE KAZANACAK SONRA BEKLEYECEK

Sezonun beşinci haftasında dördüncü maçını yarın deplasmanda Keşanspor ile oynayacak Gebzespor, gizli lider olarak gittiği zorlu deplasmandan galibiyet edinmesi halinde Gebze’ye zirvenin puan farkıyla ortaksız hakimi olarak dönebilir. Bunun için önce kazanması gereken Gebzespor ardından evinde Diliskelesispor’u ağırlayan Feriköyspor ile dört maçta 9 puana sahip İstanbul, Küçükçekmece İlçesi temsilcisi İFA Spor’un kaybetmesini bekleyecek.

İLİYAZ IŞIK HARİÇ EKSİK YOK

Keşanspor maçı hazırlıklarını tamamlayan menekşeler bugün Keşan’a hareket edip konaklamaya ve maç saatini beklemeye başlayacak. Gebzespor’da tek eksik Diliskelesispor ile oynanan maçta rakip kaleciyle çarpışıp burnu kırılan İliyaz Işık. Tecrübeli kanat oyuncusu ameliyatını sezon sonuna erteledi. 12 Kasım Pazar, önümüzdeki hafta sonu Feriköyspor ile oynanacak maçta forma giyme olasılığı yüksek. Menekşelerde başka sakat veya cezalı yok.

HAKEM HEYETİ TRAKYA VE İSTANBUL’DAN

Keşan Atatürk Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak maçı Kırklareli Bölgesi hakemi Armağan Çıbık yönetecek. Çıbık geçen sezon da BAL’dan düşen temsilcimiz Gebze Tayfunspor’un deplasmanda oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçı da yönetmişti. Çıbık’ın yardımcılıklarını Can Berk Yıldız (Tekirdağ) ve Mert Öztürk (İstanbul) üstlendi. Dördüncü hakem de İstanbul Bölgesi’nden Onur Can Dolğun.

GEBZE YENİ HABER, KEŞAN’DA

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Keşan’da yarın oynanacak maçı yerinde takip edecek,

Yarın 16.00 - 16.30 aralığında özet haberle;

Perşembe gününden itibaren tüm detaylarıyla maçı okurlarımıza aktaracağız.

Gebzespor – Diliskelispor maçında; kapalı…

gebzespor-3.jpg

gebzespor-4.jpg

gebzespor-5.jpg

gebzespor-6.jpg

gebzespor-7.jpg

gebzespor-8.jpg

gebzespor-9.jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.