Kervan Gebze markası olacak

Kervan Gebze markası olacak

  MHP Gebze eski ilçe başkanı Hamit Kuş ile Erdal Yiğit ve Muhammet Kolcu’nun sahibi olduğu Kervan Çorba ve Izgara Salonu kısa sürede büyük...

 

 

MHP Gebze eski ilçe başkanı Hamit Kuş ile Erdal Yiğit ve Muhammet Kolcu’nun sahibi olduğu Kervan Çorba ve Izgara Salonu kısa sürede büyük ilgi görmeye başladı.

Yaklaşık üç ay önce Anibal kavşağında açılan Kervan Çorba, kebap ve ızgara salonu vatandaşlardan büyük ilgi görmeye başladı. Dün yeni işyerini Gebze basınına tanıtan işyeri ortakları, tüm bölge halkına teşekkür ettiler. İşyeri ortaklarından Hamit Kuş, yaklaşık 300 metre kapalı alanı olan ve 300 kişilik bir aile salonunda 24 saat hizmet vereceklerini ifade etti. Etlerin özenle kendi tesislerinde kesildiğini söyleyen Hamit Kuş, hijyene de büyük önem verdiklerini ve herkesin gönül rahatlığı içerisinde olması gerektiğine dikkat çekti.

SAAT 03’TE GELEN AİLELİR BİZİ MUTLU EDİYOR

Geçmişte birçok Gebzelinin eşi ve çocukları ile gece yemek yemeye Gebze dışına çıktığını da ifade eden Hamit Kuş; “Burası hizmete girdikten sonra çok sayıda ailenin eş ve çocukları ile gece ikide, üçte burada olması bizi son derece mutlu ediyor. Çorba ustamız özel Maraş’tan, kebap ve ızgara ustamız Maraş ve Antep yöresinden geldi, 40 kişilik kadromuz ile bölge halkına en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Sağolsun, tüm vatandaşlarımız kısa sürede bize yakın ilgi gösterdi ve işyerimiz büyütmek zorunda kaldık ve Gebze bölgesinde yeni şubeler açmayı hedefliyoruz” dedi. “Burayı açarken yerel yönetimlerden de destek almayı bekliyoruz” diyen Hamit Kuş, işyeri önündeki çıkmaların da tamamen yasalara uygun ve izinli olduğuna değindi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.