Kerem Aydemir toprağa verildi

Kerem Aydemir toprağa verildi

2015’ten bugüne CHP Dilovası İlçe Başkanlığı yapan, ani kalp krizi sonrası 55 yaşında hayatını kaybeden Kerem Aydemir toprağa verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Örgütü’nde 2015 yılından bugüne ilçe başkanlığı yapan, 25 Eylül Cumartesi günü öğleden sonra geçirdiği ani kalp krizi sonrası 55 yaşında hayatını kaybeden Kerem Aydemir son yolculuğuna Dilovası’ndan uğurlandı.

Cenaze namazına TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, HDP İl Eşbaşkanı Mehmet Selim Akboğa ile birlikte ağırlığı CHP’den olmak üzere AKP, İYİ Parti, MHP, HDP, Saadet, Yeniden Refah, DEVA, Gelecek Partisi’nin il genelinden ilçe başkanları, yöneticileri, meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ÇELENK

Kerem Aydemir’in cenaze namazı Orhangazi Camii’nde kılınırken cami girişine CHP’li Kartal ve İzmit Belediyeleri tarafından çadır kuruldu. Aydemir Ailesi taziyeleri Selahattin Eyyubi Semt Konağı’nda kabul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de çelenk gönderenler arasında yer aldı.  Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kerem Aydemir toprağa verildi.

BU SEFER HABERSİZ GİTTİ

Kerem Aydemir’in Dilovası Belediye Meclis Üyesi olan kızı İnci Aydemir, cenaze namazı öncesi babasının ardından, “Her yere beraber giderdik. Bu sefer habersiz gitti” diye ağıt yaktı. Genç siyasetçiyi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet teselli etmeye çalıştı. Cami bahçesinde taziyeleri İnci Aydemir ile birlikte Kerem Aydemir’in oğlu Burak Aydemir ve büyük abisi Ahmet Aydemir kabul etti.

2015’TEN BU YANA İLÇE BAŞKANIYDI

 

Kerem Aydemir, Ağrı’nın Merkez İlçesi’ne bağlı Bezirhane Köyü’nde sekiz çocuklu, merhume ve merhum Hanım – Bimal Aydemir çiftinin oğulları olarak, 1966 yılında dünyaya geldi. Çiğdem Aydemir ile evli olan Kerem Aydemir; Didem Aydemir, İnci Aydemir, Burak Aydemir ve Zeliha Aydemir olmak üzere üç kız, bir erkek çocuk babası idi. İşçi emeklisi olan Kerem Aydemir aktif siyasette önce AKP Dilovası kurucuları arasında yer edindi. Aktif siyaseti daha sonra CHP’de sürdüren Kerem Aydemir, 2015 yılından bu yana CHP Dilovası İlçe Örgütü başkanlığı yapıyordu.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

3-645.jpg

 

4-566.jpg

 

5-351.jpg

 

6-304.jpg

 

7-221.jpg

 

8-149.jpg

 

9-095.jpg

 

10-065.jpg

 

11-033.jpg

 

12-022.jpg

 

13-021.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.