Keramettin Gençtürk aday adayı

Keramettin Gençtürk aday adayı

  CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru belgelerini il başkanı Yalçın Kuşkan’a teslim eden Keramettin Gençtürk,...

 

 

CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru belgelerini il başkanı Yalçın Kuşkan’a teslim eden Keramettin Gençtürk, partililerden teslim almaya geldiklerini ve kendilerine görev verilmesi halinde belediyelerdeki dönüşümü sağlayacaklarını söyledi.

CHP’de başlayan Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği aday adaylığında Büyükşehir için ikinci aday Keramettin Gençtürk oldu. Gençtürk önceki akşam parti binasının önünde yaptığı basın açıklaması ile resmi başvuru belgelerini İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a teslim etti. Büyükşehir aday adayı Ali Akdemir’in ve İzmit, Kartepe, Gebze, Derince, Darıca belediye başkan aday adayları, eski Belediye Başkanı Erol Köse, eski milletvekili Salih Gün ve Hikmet Erenkaya’ya açıklamaya katıldı. 20 yıl önce aldıkları yerel yönetimleri bir kez daha almak için aday adayı olduğunu söyleyen Gençtürk, kazanmak için kendisine yeniden fırsat verilmesini istedi. 

ADAY ADAYLARI İLGİ GÖSTERDİ
İl Başkanlığı binasının önünde gerçekleşen açıklamaya CHP eski milletvekilleri Hikmet Erenkaya, Salih Gün, eski belediye başkanı Erol Köse, Fikret Toker, CHP İzmit Belediye Başkan adayları Hakan Tanta, Aysun Erenkaya, Cüneyd Özkürkçügil, Fatma Hürriyet Kaplan, eski Uzunçiftlik Belediye Başkanı ve Kartepe aday adayı Yaşar Sönmez, Darıca Belediye Başkan aday adayı Tahsin Tahran, Gebze aday adayı Mine Çayırcı, Derince aday adayı Hakan Savaş, Belediye-İş Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, 1 No’lu Şube Başkanı Ali Çalık, 2 No’lu Şube Başkanı Osman Şar, KYÖD Başkanı Haşmet Belen katıldı. 

 

TESLİM OLMAYA GELDİM
CHP’de il başkanlığı yapan Keramettin Gençtürk’ün aday adaylığının kent için önemli olduğunu söyleyen İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “Keramettin Gençtürk bu partiye ve kentte önemli hizmetler yapmış bir abimiz” dedi. 1989 yılında Kocaeli’de SHP il başkanlığı yaptığını söyleyen Gençtürk, “Biz daha cep telefonları yokken demokrasi için önemli adımlar attık. 20 yılda bu kent büyüdü ama nasıl büyüdü. Büyüyen çocuk biraz eksik büyüdü. Bu süreçte yerel yönetimlerin sosyal demokratların işi olduğunu gösterdik. Buradaki yerel yönetimler bizimdir. Ben şimdi 20 yıl sonra buraya teslim olmaya geldim ve bıraktığım görevi devralmaya geldim. Bize yeniden dönüşüm sağlamak için fırsat verin” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.