Kent konseyinden ziyaretler

Kent konseyinden ziyaretler

 Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Osman Gül’e ve İlçe Milli...

 

Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Osman Gül’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül’ü makamında ziyaret eden Başkan Ergüz ve Yürütme Kurulu Üyeleri hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  Çayırova Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ergüz, “İlçemizin huzur ve güvenliği sizlere emanet. Bu manada zor bir göreviniz var. Biliyoruz ki daha önceki görev yerleriniz de göstermiş olduğunuz başarıları Çayırova’da da göstereceksiniz” dedi. 100 bin nüfusu olan Çayırova’nın asayiş yönünden diğer bölgelere nazaran daha sakin olduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, “Çayırova’ya yeni gelmeme rağmen gerçekten çok sevdim. Henüz beş yaşında genç bir ilçe olmasına rağmen gelişimi ve modernizasyonu ile birçok bölgeye örnek olabilecek seviyede. Bizlerde ilçenin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Çözüm üretemiyorsak hatanın parçası oluruz mantığı ile hareket edip olumsuz olayların önüne geçmek için çalışacağız” dedi.

GENÇLİK ÇALIŞTAYI TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

 

Emniyet Müdürlüğünden sonra ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı makamında ziyaret eden Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz ve yürütme kurulu üyeleri hayırlı olsun dileklerini sundular.  Yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ötürü Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz’ü tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bölgemizdeki kent konseyleri içerisinde en aktif olanının ilçemizde olması bizlere gurur veriyor. Sizlerin destek ve gayreti ile birçok ortak projeye imza atık. İnşallah yine ortak projelerde bir araya geliriz” dedi. Başkan Yunus Ergüz, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçe de başarılı çalışmalar gerçekleştirdiniz. Bundan ötürü sizleri tebrik ediyorum” dedi. İlçe hakkında ikili görüşmelerin yaşandığı ziyaret sırasında Türkiye’ye örnek olacak bir projenin müjdesini veren Başkan Ergüz, önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile ilçe genelindeki tüm okulları kapsayan ve tün genç arkadaşların katılacağı, gençlerin sorunlarına çözüm odaklı çalışmaların yapılacağı ‘Gençlik Çalıştayı’ yapmayı hedeflediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.