Kent Konseyi ile İMO birlikte bilinçlendirecek

Kent Konseyi ile İMO birlikte bilinçlendirecek

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, Şubat Ayı içerisinde 12. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olan Kahraman Bulut’u şube binasında ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e yürütme kurulu üyelerinden Selçuk Çakır, Nesrin Atar, Yusuf Erenkaya, Halil Atay ve Mustafa Akdoğan da eşlik etti. 
HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ
Ziyarette konuşan Genel Sekreter Görüm, Bulut’u ve yönetimini tebrik ederek şube çalışmalarında başarılar diledi. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan yıkıcı olmakla birlikte can kaybına neden olan depremlerin vatandaşlarda ciddi bir endişe yarattığına dikkat çeken Görüm, Bulut’tan konuyla ilgili inşaat sektöründe alınan tedbirler konusunda bilgi aldı. Kocaeli’nin bir deprem bölgesi olduğunu vurgulayan Görüm, yapılacak ortak çalışmalarla, insanların ve sektörün deprem konusunda bilinçlenmelerini sağlama noktasında her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bulut, Görüm ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak Kocaeli Kent Konseyi Yönetiminde temsil edilmekten onur duyduklarını söyleyen Bulut, sektörle ilgili yapılabilecek bilinçlendirme çalışmalarında birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ayrıca gündeme dair konuların görüşüldüğü ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.