Kenetlenme Maçına Çıkıyoruz

Kenetlenme Maçına Çıkıyoruz

Pazar günü sahasında Bağcılarspor’u konuk edecek olan Gebzespor bu maçta son dönemlerin en büyük kenetlenme örneğini sergilemeyi amaçlıyor.

İkinci yarıda hedefi ligde kalmak olan mor menekşeler de Başkan Recep Avcı, bu maçta tüm camiayı birlik olmaya davet etti.

Karşılaşma Pazar günü 14.00 da Gebze Alaettin Kurt stadında başlayacak.

BAYANLARA ÜCRETSİZ

Başkan Recep Avcı, Pazar günü ikinci devrenin ilk maçı olan Bağcılarspor maçının önemine dikkat çekerek “Zor ve önemli bir maç olacak. Tüm Gebzelileri maça bekliyoruz, Gebzeli kadın sporseverler maçı ücretsiz olarak takip edebilecek” dedi.

HAYDİ MAÇA

Gebzespor, Pazar günü sahasında Bağcılarspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısının ilk maçı öncesi Gebzespor’un yeni başkanı Recep Avcı’dan Gebzelilere davet geldi. Maçın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Avcı, “Gebzepor için önemli bir gün olacak. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak amacındayız. İnşallah güzel skor alacağız. Bu önemli mücadele tüm Gebzelileri takımlarına sahip çıkmaya, Pazar günkü mücadelede tribünlere davet ediyorum” dedi.

KADINLARA ÜCRETSİZ OLACAK

Oynanacak olan maçta taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Başkan Avcı, “Gebzespor taraftarıyla güçlü. Taraftarıyla bütünleşen Gebzespor’un neler yaptığı neler yapacağı ortada. Bu anlamda Gebzeli sporseverleri zorlu maça davet ediyorum. Karşılaşma Gebzeli kadın sporseverlere ücretsiz olacak. Gebzeli kadınlarımız karşılaşmayı hiçbir ücret ödemeden takip edebilecek. Kendilerine de çağrıda bulunarak Pazar günü maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

img_7696.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.