Kendinize hedef koyacaksınız

Kendinize hedef koyacaksınız

İnsanların kontrolsüz bir şekilde maskesiz ve mesafesiz bir araya gelmesi ve kurallara uymamasından kaynaklanıyor. Sizler birer müfettiş gibi aile fertlerini mutlaka uyarmalısınız."

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güler, “Kendinize hedef koyacaksınız, amacınız olacak ve o hedefe emin adımlarla gideceksiniz.”dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Güler, yeni bir eğitim ve öğretim yılının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geç başladığını ve koronavirüsle mücadele kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi.

Sınıflarda ve diğer alanlarda, sosyal mesafe için uygun yerler oluşturulduğunu aktaran Güler, öğrencilerden temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalarını istedi.

Kaymakam Güler, şunları söyledi:

"Sadece okullarımızda değil bu kurallara hayatın her alanında uyulması gerekmektedir. Özellikle kış mevsiminin gelmesiyle vaka sayılarımız artıyor. Bunun sebebi de sosyal alanlarda

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan Kaymakam Güler, "Başarının temelinde planlı ve düzenli çalışmak vardır. Eğer sizler çalışırsanız, gayret ederseniz bu ülkeyi bizlerin bıraktığı noktadan çok daha ileri götürürsünüz. Kendinize hedef koyacaksınız, amacınız olacak ve o hedefe emin adımlarla gideceksiniz. Edepli, ahlaklı, kişilikli, kimlikli ve özgüveninizin yüksek olması gerekmektedir. Mutlaka bir dil bilin ve bol kitap okuyun." ifadesini kullandı.

Kaymakam Güler'e, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da eşlik etti. Barış  Ayar

1-272.jpg3-383.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.