“Kendine özgür kimlikli bir Darıca inşa edeceğiz”

“Kendine özgür kimlikli bir Darıca inşa edeceğiz”

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Güçer Hamşioğlu, düzenlediği programda aday adaylığı açıklamasını yaptı. Cengiz Güçer Hamşioğlu...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Güçer Hamşioğlu, düzenlediği programda aday adaylığı açıklamasını yaptı. Cengiz Güçer Hamşioğlu yaptığı konuşmada, “Bilgi biriktirdik, tecrübe biriktirdik, insan biriktirdik. Biriktirdiklerimizi ve kazançlarımızla Kendine özgür kimlikli bir Darıca inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Darıca Özgenç Düğün Salonu’nda dün düzenlenen aday adaylık açıklamasına CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Salman Kösali, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Yüksel Genç ve çok sayıda partili ile Cengiz Güçer Hamşioğlu ve ailesi katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Salman Kösali ve CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan birer konuşma yaparak Cengiz Güçer Hamşioğlu’na başarılar dilediler. 

STK VE HALKA DANIŞACAĞIZ

CHP’li olmanın sorumluluğu ile yola çıktığını ifade eden Cengiz Güçer Hamşioğlu, “Halkımız arasında ayrımcılık yapanlara öfkeliyim. Bizler çok büyük bir aileyiz. Bu ailede birlik ve bütünlüğü sağlamalıyız. Aday olduğum takdirde sizlerle projelerimi paylaşacağım. Halkın ve gençlerin beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçireceğiz. Bugün Darıca’ya yapılan kültür merkezi bir ucu olarak anılırken yapılan rüzgar gülünün ne işe yaradığını bilen kimse yok. Darıca belediyesini kazandığımızda yapacağımız her projeyi STK temsilcilerine ve halka danışarak yapacağız” Cengiz Güçer Hamşioğlu yaptığı konuşmanın ardından diğer aday adaylarını ve ailesini sahneye davet ederek programa gelenleri selamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.