Kendilerini uyaranları pompalıyla yaraladılar

Kendilerini uyaranları pompalıyla yaraladılar

Gebze’de meydana gelen olayda, sokakta hız yaptıkları için kendilerini uyaran baba ile oğula pompalı tüfek ile ateş açarak yaralayan 2 kişi, emniyet güçlerinin yapmış olduğu takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze’de meydana gelen olayda, sokak arasında hız yaptığı iddia edilen bir aracı durduran Muzaffer M. ve oğlu Muammer M., Araçta bulunan kişileri sokakta çocukların bulunduğunu belirterek hız yapmamaları konusunda uyardı.   Yapılan uyarı üzerine araçta  bulunan  kişiler ile kendilerini  uyaranlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, araçta bulunan kişiler pompalı ile ateş açarak olay yerinden kaçtı.  Açılan ateş sonucu baba Müzaffer M. yaralandı.

YAKALANDILAR

Çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi.  Olayda yaralanan Muzaffer M.  yapılan ilk müdahalesi sonrası  hastaneye kaldırıldı. Polis ise olayı gerçekleştiren kişilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Kocaeli Polisi  yapmış olduğu incelemeler sonucu  olayın zanlılarının A.A. ve Y.T. olduğunu tespit etti.  Zanlılar düzenlenen operasyon ile yakalandı. Şüphelilerin  emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.