Kenan Yılmaz’a önemli görev

Kenan Yılmaz’a önemli görev

Diliskelesispor’un idealist Başkanı Kenan Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafında Belediyeye Kültür müdürü olarak atandı.

DİLİSİSKELESİ’NE SEVİYE ATLATTI

Dilovası‘nı süper amatör ligde başarıyla temsil eden ve bu sezon ligde 1.olup şampiyonluk kupasını kaldıran Diliskelesi Spor’un 6 yıldır kulüp başkanlığı görevini yapıp, Diliskelesi’ne değer katma adına sporun yeniden canlanmasında aktif rol alıp, ilçede hizmet sunan hem özel yerel sektör kuruluşları, hem de sivil toplum kuruluşları ile ikili iyi diyaloglar geliştiren Diliskelesipsor kulüp başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem personeli olan Kenan Yılmaz

Dilovası Belediyesi’nin önemli müdürlüklerinden Kültür Müdürlüğü

 görevine atandı.

HAMZA ŞAYİR PROJE ADAMINI GÖREVE ATADI

Dilovası Belediye Başkanı olan ve hem başkanlığı öncesi, hem de başkanlığı sürecinde spora olan tutku ve ilgisiyle Dilovasında spor camiasının takdirini haklı bir şekilde kazanan Hamza Şayir’in Kültür Müdürlüğü birimine Kenan Yılmaz isminde yaptığı tasarruf Dilovası ve çevre ilçelerde ki  spor camiasında büyük bir sevinç ve mutlulukla karşılandı.Yeni Kültür Müdürü olan Kenan Yılmaz‘ın bir proje adamı olduğu düşünüldüğünde yeni görevinde yapacağı icraatların da başarılı olacağı öngörülüyor.

AYAĞININ TOZUYLA DİLOVASI GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ MURAT BABAOĞLU İLE PROJELERİNİ KONUŞTULAR

Çiçeği burnunda kültür müdürü Kenan Yılmaz tebrik ziyaretlerinin hemen ardından işe koyuldu.Biriminde ki personeller ve ifa ettiği görevlerinden maksimum faydalanma adına işe koyulan Kenan Yılmaz, ilçenin enerjik Gençlik ve Spor Müdürü  olan Murat Babaoğlu ile Dilovası‘na değer katma adına projeleri ile alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunup, Dilovası‘na kazandırılan yeni havuzlu tesisi gezip hizmet olanakları hakkında konuştular.

KENAN YILMAZ KİMDİR

1984 te dilovasında doğan Kenan Yılmaz Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya fakültesini bitirdikten sonra Sakarya Üniversitesi sosyoloji bölümünden yüksek lisansını tamamlamıştır.Eğitim hayatına devam eden Kenan Yılmaz halen Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 2. Sınıfta eğitimine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.img_2295.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.