KBB ve İSU’ ya su ve çevre ödülü

KBB ve İSU’ ya su ve çevre ödülü

  Kocaeli Büyükşehir Belediye İSU Genel Müdürlüğü, merkezi Ankara’da bulunan Hayat İçin Su Derneği’nin (HAYSU) bu yıl ilk defa düzenlediği...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye İSU Genel Müdürlüğü, merkezi Ankara’da bulunan Hayat İçin Su Derneği’nin (HAYSU) bu yıl ilk defa düzenlediği “Su ve Çevre Ödülleri’nde  “En iyi yenilenebilir enerji yönetimine sahip belediye” ödülü aldı.

 

ANKARA’DA ÖDÜL TÖRENİ

 

KBB ve İSU Genel Müdürlüğü’nün su ve çevrenin korunması için yapmış olduğu yatırımlar ödül almaya devam ediyor.  HAYSU, 16 büyükşehir ve 16 İl belediyesi ile 16 su ve kanalizasyon idaresini su ve çevre alanında yaptığı yatırımları ile değerlendirdi. Yapılan değerlendirme sonucu ödül alan belediyeler ile su ve kanalizasyon idareler için Ankara JW Marriott Oteli’nde tören düzenlendi. Ödül sonrası kısa bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, Kocaeli’nin İzmit körfezi ile Karadeniz arasında kurulan bir sanayi şehri olduğunu; özellikle İzmit körfezinin hızlı sanayileşme ve kentleşme ile birlikte geçmişte atık su deposu olarak kullanıldığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.