Kazım Kasap son yolculuğuna uğurlandı

Kazım Kasap son yolculuğuna uğurlandı

Asen Metal’deki iş cinayetinde hayatını kaybeden Kazım Kasap son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz işçinin, Feniş’in kapanma sürecindeki mağdur işçiler arasında da yer aldığı öğrenildi

 

asen-002.jpg

cenaze-6-001.jpg

Dilovası Makine İhtisas OSB’de kurulu Asen Metal’de meydana gelen iş cinayetinde hayatını kaybeden Kasım Kasap (48) son yolculuğuna uğurlandı. Kazım Kasap, Gebze’nin Yenikent Mahallesi’ndeki Huzurkent Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli’deki Gebze Belediye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

FENİŞ ALÜMİNYUM MAĞDURU

 

cenaze-7-001.jpg

Bursa’nın Kestel İlçesi eşrafından üç çocuklu Gülsüm – Halil İbrahim Kasap çiftinin küçük çocukları olan Kazım Kasap ev kadını Yasemin Kasap ile evliydi. Lise öğrencisi Salih ile üniversite öğrencisi Tarık Kasap’ın babalarıydı. Talihsiz işçinin kapanış sürecinde çok sayıda işçinin mağdur edildiği Feniş Alüminyum fabrikasında da çalıştığı ve mesai arkadaşları arasında Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir’in de yer aldığı, bir önceki işyerinden ise işvereninin ısrarına karşın ayrılarak 1.5 ay önce Asen Metal’e girdiği öğrenildi.

 

cenaze-3-014.jpg

Kazım Kasap’ın cenaze törenine SOL Parti Gebze İlçe Başkanı Okan Şimşek, Gebze Sendikalar Birliği sözcüsü ve Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir, Saadet Partisi ilçe yöneticileri ile birlikte memleketi Bursa ile yıllar önce göç edip yerleştiği Gebze’den akrabaları, sevenleri, mesai arkadaşları katıldı.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

cenaze-2-016.jpgcenaze-1-005.jpgcenaze-4-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.