KAZANIN BARIŞALIM!

KAZANIN BARIŞALIM!

  Darıca Gençlerbirliği Pazar günü sahasında konuk edeceği Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u devirirse lige adeta yeniden başlayacak. Takım...

 

 

Darıca Gençlerbirliği Pazar günü sahasında konuk edeceği Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u devirirse lige adeta yeniden başlayacak. Takım üzerindeki olumsuzluklar ortadan kalkacak. Taraftarın takıma olan inancı daha da artacak. Futbolcuların özgüveni tavan yapacak.

 

BU MAÇ HERŞEYE GEBE

Ligde sıkıntılı bir süreci Sakarya galibiyetiyle sonlandıran Darıca Gençlerbirliği,Pazar günü  ligdeki konumunu ve hedefini belirleyeceği bir maça çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk planları yapan Erzurum’u sahasında konuk edecek. Maçın sonucu her iki takımında geleceğini etkileyecek. Kendi sahasında olası bir kayıp Darıca Gençlerbirliği’ndeki dengeleri bir kez daha alt üstü edecek.

 

AKDOĞAN TÜM KOZLARINI OYNAYACAK

 

Sezona son derece iddialı başlasa da, istikrar yakalayamayan, coşkusuz, temposuz bir futbol ortaya koyan Darıca Gençlerbirliği 9 haftada 15 puan kaybederek kredilerini erken tüketen sarı yeşillilerin puan kaybetmeye artık tahammülü kalmadı. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan bu karşılaşmada tüm kozlarını oynayarak galibiyetin formülü üzerinde duracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.