KAZANAN DOSTLUK OLDU: 3-3

KAZANAN DOSTLUK OLDU: 3-3

Futbol umut verdi

1.Küme B Grubu’na yer alan Gebze takımı Denizli Köyüspor, sıkı dostluklar içinde bulunduğu Kocaeli Güneş ile oynadığı hazırlık maçında tat verdi. Yeşil-Beyazlılar ilk hazırlık maçı olmasına rağmen Amatör Süper Lig’de yer alan rakibi karşısında diri bir görüntü çizdi. Kazanan ise dostluk oldu: 3-3.

Geçtiğimiz sezon Amatör Süper Lig’de tutunamayan Denizli Köyüspor tekrar bu lige çıkmak için ilk sinyali çaktı. 15 Eylül’de ligi başlayacak olan yeşil-beyazlılar, Amatör Süper Lig’de yer alan Kocaeli Güneş ile oynadığı ilk hazırlık maçında başarılı bir sınav verirken, iki takımın da ortaya koyduğu seyir zevki yüksek futbol izleyenlere keyif verdi. Denizli bir üst ligde yer alan rakibi karşısında tempolu bir futbol ortaya koyarken, Soydan Yavuz’un öğrencileri Metin Oktay Stadı’ndaki maçta hep öne geçen taraf oldu.

 

ARABA YALNIZ BIRAKMADI

Dosthane bir ortamda oynanan maçta kazanan dostluk olurken, müsabaka karşılıklı atılan goller sonucunda 3-3 berabere sona erdi. Denizli’nin gollerini Ferhat (2) ve Furkan attı. Öte yandan Denizli Köyüspor Başkanı Necat Araba takımını yalnız bırakmadı. Araba maçın ardından iki takım oyuncularına tatlı ikram etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.