Kazanacak adayla seçime gireceğiz

Kazanacak adayla seçime gireceğiz

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçim süreci kapsamında CHP Gebze İlçe Başkanlığında CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün katılımıyla ilçe başkanlarının da katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan’da hazır bulundu.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı konuşmada, CHP yaptığı demokratsik kurultayla Türkiye ve dünyaya örnek oldu. 79 ilde milletvekileri olarak sahada çalışıyoruz. Herkesin düşüncesini alarak en doğru adayı bulacağız. En fazla oy alacak adaylarla seçime gireceğiz.

Yaptığımız bu çalışmalar sonrası rapor hazırlayıp genel merkeze ileteceğiz.

14-28 Mayıs seçimlerinde bu iktidarın yıpranmışlığına rağmen öyle yada böyle halk AKP’yi seçti.

HALKLA İTTİFAK YAPACAĞIZ

Seçimlerde 6 masa oluşturduk ve samimi olarak kazanmak adına çalıştık fakat olmadı. Şimdi o ittifaktan bazı partiler işbiriği yapmadan seçime giriyor. Herkesin kendi kararıdır. Bizim adımız CHP halkla ittifak yaparız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Kocaeli’nin de sosyal demokrat belediyeciliğe ihtiyacı var ve bunu başarmak istiyoruz’’dedi.

Öte yandan milletvekilleri Çayırova, Gebze, Dilovası ve Darıca ilçe başkanları ve aday adaylarıyla görüşme gerçekleştirdi. *Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.