Kaymakamların Bilişim Vadisi turu

Kaymakamların Bilişim Vadisi turu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Bilişim Vadisinin ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Dilavosı Kaymakamı Mustafa Asım Alkan katıldı.

Bilişim Vadisi Genel Müdürü tarafından yeni açılacak Tasarım Merkezinin de tanıtıldığı toplantıda Aselsan Genel Müdürlüğü tarafından aynı binada çalışma ofisi açılması için binanın iki katının tahsis edildiği,  tadilat çalışmalarının yakında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi

155 FİRMA FAALİYETTE

Dört Etaptan oluşan Bilişim Vadisi projesinde 1.Etabın tamamlandığını, bugüne kadar 155 firmanın proje ile faaliyet gösterdiklerini, bu firmalarda alanlarında uzman yaklaşık 1300 personelin çalıştığını, Ülkemizin önde gelen firmalarının Bilişim Vadisinden ofis kiralamak için girişimde bulunduklarını ve çalışmaya başladıklarını söyleyen Genel Müdür İbrahimcioğlu en yakın tarihte Havelsan Şirketinin İleri Teknoloji Merkezini açtığını ifade etti.

ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR PROJE

Kaymakam Güler “Bilişim Vadisi ülkemizin aydınlık geleceği için çok önemli projelere imza atacak. Türkiye'nin önemli yatırımcılarını Bilişim vadisine ofis açması gerektiğine inanıyoruz. Misafirperverliği için Bilişim Vadisi Genel Müdürümüz Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’na çalışmalarında kolaylıklar diliyor teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Güler daha sonra İlçe Kaymakamları ile birlikte Bilişim Vadisinde bulunan Ortem Elektroniği ziyaret etti. Burada Genel Müdür Ömer Şahin Karaman tarafından Ortem Elektroniğin yapmış olduğu otomotiv sanayi alanındaki tecrübeleri ile milli savunma sanayinin gelişmesi için savunma sanayi ürünlerinin tasarım ve üretimleri hakkında bilgi verilerek ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamlarına teşekkür edildi. Anıl Coşkun Ayar

5-025.jpeg6-015.jpeg7-013.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.