Kaymakam’dan CHP’ye veda ziyareti

Kaymakam’dan CHP’ye veda ziyareti

 Düzce Vali Yardımcısı olarak atanan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut veda ziyaretleri esnasında CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ı ziyaret etti.GEBZE’Yİ...

 

Düzce Vali Yardımcısı olarak atanan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut veda ziyaretleri esnasında CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ı ziyaret etti.

GEBZE’Yİ UNUTMAYACAĞIM

CHP Gebze ilçe teşkilatını ziyaret eden Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze’de görev yaptığı süre boyunca gerek iktidar gerekse muhalefet partisiyle zaman zaman diyalog içerisinde olduklarını söyledi. Düzce Vali Yardımcısı olarak 15 Ağustos’ta göreve başlayacağını ifade eden Karabulut, “Gebze’de görev yaptığımız süre boyunca Gebze’yi çok sevdik ve alıştık. Görev gereği Gebze’den ayrılacağım ama evimi Gebze’den taşınmayacağım. Gebze’yi unutmak asla mümkün değil” dedi.

GEBZE’NİN MENFAATİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar da yeni görev yeri olan Düzce Vali Yardımcılığının kendisine hayırlı olmasını dileyerek, “Devlet memuru olmanın başlıca özelliklerinden biri tayindir. Gebze Kaymakamımız Salih Karabulut görev yaptığı süre boyunca Gebze’nin gelişmesine ve tanıtımına katkıda bulundu. Gebze’nin çıkar ve menfaatleri için hepimize düşen bazı görev ve sorumluluklar var. Bu görev ve sorumlulukları yerine getirmeliyiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.