Kaymakama ziyaretler devam ediyor

Kaymakama ziyaretler devam ediyor

 Dilovası Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Altunlu  ve Yönetimi Dilovası’na yeni atanan Kaymakam Hulusi Şahin’e...

 

Dilovası Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Altunlu  ve Yönetimi Dilovası’na yeni atanan Kaymakam Hulusi Şahin’e hoş geldin ziyaretinde bulundu. Altunlu  Kaymakam Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

DÜZENLENECEK YARDIM GECESİNE DAVET

Dilovası Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Altunlu, kısa süre içinde yaşlılarımıza bir yardım gecesi düzenleyeceğiz, bu amaçla yaşlılarımız hem eğlenecek hem de mutlu olacaklar. Bu gecemize daha önceki kaymakamımız çok duyarlı davranıp katıldı sizi de davet ediyor ve aramızda görmek istiyoruz dedi.

Dilovası Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Altunlu, Bizler elimizi taşın altına koyduk. Sizlerden de destek istiyoruz. Unutmayalım yarın hepimiz yaşlanacağız. Bugün biz sahip çıkmazsak yarında kimse bize sahip çıkmaz. Duyarlı olunmasını istiyorum.

 DERNEĞİMİZİN YERİ YOK

Meral Altunlu, Önceki Kaymakamımız Hasan Göç, Derneğimize bir yer hediye etti ama bu yeri hala belediyemizden alamadık. Bunu çözüme kavuşturmak sizin elinizde. Altunlu ve beraberindekiler Kaymakam Şahin’e başarı dileklerini sunduktan sonra Dilovası’ının yarınları için her türlü mücadeleye açık olduklarını söylediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası İlçesinin yeni Kaymakamı Hulusi Şahin, Altunlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.