Kaymakam Kara'dan Darıca Finale Ziyaret

Kaymakam Kara'dan Darıca Finale Ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Final Eğitim Kurumları’na ziyaret etti. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakam Yüksel Kara'nın ziyaretinde eğitim-öğret yılının resmi başlangıcı dolayısı genel değerl

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Final Eğitim Kurumları’na ziyaret etti. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakam Yüksel Kara'nın ziyaretinde eğitim-öğret yılının resmi başlangıcı dolayısı genel değerlendirme yapıldı.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Sorumlu ve bilinçli olmanın kıymet bu dönemde daha iyi idrak edilmektedir. Bunun yolu da kaliteli ve yaşama dar donanımlı eğitim almanın olmazsa olmaz olduğu evredeyiz. Öğretmenlerin ve okulların ehemmiyeti bir kez daha iyice içselleştirilmedir. Eğitim ve öğretimin, hayatımızı her yönden yoğurduğu gerçeğinden hareketle tüm okullarda gereken önlemler alınarak tüm öğrencelerimize kavuşmanın çabasındayız. Bunun için her bir birey kurallara uymalıdır, aksi halde hayat normale dönmeyecek ve kaybedenler arasında 20 milyonluk öğrenci kuşağı ve dolayısıyla ülkemiz olacaktır.

BİLGİ ALDI

Kaymakam Yüksel Kara, görüşmelerin ardından, inceleme yaparak, Beceri dersler atölyelerini derslikleri gezdi. 8.sınıfların Matematik dersine gren Kaymakam Kara, burada öğrencilerle ve matematik öğretmeni Mehmet Fatih Tuğ ile bilgi alışverişinde bulundu.

 Kaymakam Kara, incelemelerin ardından öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi, "Sizler şanslı öğrencilerisiniz. Okulunuza devam ediyor ve yüz yüze eğitim-öğretimden faydalanıyorsunuz. Kıymetini biliniz." şeklinde konuşarak başarı dileklerini iletti.

SINIFLARI GEZDİ

Daha sonra 1.sınıf öğrencelerinin Sınıf öğretmen Bilal Kaya ve bilişim ders öğretmen Gamze Şen'in rehberliğinde işledikleri ders ilgiyle izleyen Kaymakam Yüksel Kara, FİNAL MAKER hakkında da bilgi aldı. Görsel Sanatlar Atölyesinde öğretmen Kübra Tanrıverdi'den, Drama ve Yaşam Becerileri Atölyesinde drama öğretmen Hatice Erce'den de bilgi alan Kaymakam Kara; duyduğu memnuniyetini dile getirerek okuldan ayrıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretle ilgili görüşlerini aktaran Murat Kaya, '' Darıca Final ailesi olarak, Sayın Kaymakamımız Yüksel Kara'ya, nazik ziyaretleri kurumumuza ve kurum çalışanlarımıza gösterdikleri samimi yaklaşımlarından dolayı saygı le teşekkür ederiz. Yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun…'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.