Kaymakam Güler’den şehit ailelerine ziyaret

Kaymakam Güler’den şehit ailelerine ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Cumhuriyetimizin 98.kuruluş yıldönümü vesilesiyle şehit aileleri ve gazileri “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak 2016 yılında Suriye’nin El Bab Bölgesinde Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Topçu Er Oğuzhan Demir’in Gaziler Mahallesindeki baba ocağını ziyaret eden  Kaymakam Güler “sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimize kapımız, gönlümüz açıktır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum” dedi.

 

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
Bir sonraki ziyaretlerini Kıbrıs Gazisi Aydın Aras ve 2019 yılında Kuzey Irak’ta görev yaparken havan saldırısı sonucu vazife malulü gazi Aykut Şancı’nın evlerine gerçekleştiren Kaymakam Güler ziyaretlerinde gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Gazilerimize hayırlı bir ömür temennisini dile getirdi. Kaymakam Güler, ziyaret ettiği ailelere Türk Bayrağı hediye ederek ailelerimizi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ve fener alayı kortej yürüyüşüne davet etti. Kaymakam Mustafa Güler’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden şehit aileleri ve gazilerimiz, bu vatan ve millet için her zaman canlarını vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

 

ziyaret-2-001.jpeg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.