Kaymakam Güler’den şehit ailelerine ziyaret

Kaymakam Güler’den şehit ailelerine ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul Üsküdar’da yaralanarak Gazi olan Ahmet Eren’i Kirazpınar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Gazi Ahmet Eren ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Güler’e teşekkür ederek, o karanlık gecede İstanbul'da yaşanılanları anlattı. Kaymakam Güler,  burada gazi ve ailesiyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Daha sonra 15 Temmuz 2016’daki  ihanet girişimi sırasında İstanbul Kartal ilçesinde yaralanan  Gazi Fatih Mehmet Bilgin’i ziyaret eden Kaymakam Güler  gazi ile  sohbet ederek, “Sizlerin şahsında tüm gazilerimize teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz cesaret ve kahramanlıktan dolayı devlet ve millet olarak sizlere minnettarız.

“ÜZERİNİN ÖRTÜLMESİNE İZİN VERİLMEYECEK”

O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokağa çıkarak o karanlık geceyi aydınlığa kavuşturan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmeyecektir” dedi. Ziyaretlerinin ardından 1995 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde çatışma sonucu yaralanan Gazi Nail Taş’ın Beylikbağı Mahallesindeki evine geçen Kaymakam Güler burada da  gazimiz ve  ailesi ile yakından ilgilendi. Bir diğer ziyaretlerini  Şehit Polis Memuru Nurullah Yılmaz’ın baba ocağına yapan Kaymakam Güler  bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak  “Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.  

“TÜM KAPILARI DAİMA AÇIKTIR”

Kaymakam Güler son olarak  1998 yılında Şırnak Gabar’da Şehit olan Piyade Çavuş Fatih Duman’ın baba evini ziyaret etti. Şehidimizin babası ile yakından ilgilenen Kaymakamımız ailemiz ile bir süre sohbet edip, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak "Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz şehitlerimizin ailelerine devletimizin tüm kapıları daima açıktır” dedi. Şehit aileleri ve gazilerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür ettiler. Kaymakam Güler’e ziyaretleri sırasında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.

Haber: Barış AYAR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.