Kaymakam Güler’den gazilere ziyaret

Kaymakam Güler’den gazilere ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında gazileri pandemi kurallarına riayet ederek evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak Kıbrıs Gazisi Ekrem Yıldızhan daha sonra Mevlana Mahallesinde ikamet eden Vazife Malulü Gazi Nazmi Ergül ve ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Güler gaziler ve aileleri ile sohbet ederek, "Sizlere minnet borçluyuz. Şehitlerimizin kıymetli yakınlarına ve gazilerimize yeryüzü durdukça ne yapsak, az gelir, az kalır. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hayatta olan siz değerli gazilerimize ve ailelerinize minnet, şükran ve saygılarımı sunuyorum sağlıklı, uzun ömürler diliyorum" dedi.

 

“ASLA YALNIZ BIRAKMAZ”
Son olarak Kıbrıs Gazisi Celal Ersen’i ve ailesini ziyaret ederek gazi ve aile bireyleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, “Türk milleti asil ve şerefli bir millettir. Kendisi için fedakârlık yapanları asla yalnız bırakmaz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her fırsatta yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz" dedi. Gazileri ziyaretinde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti. Gaziler ve aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Güler'e nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.