Kaymakam Güler’den gazilere ziyaret

Kaymakam Güler’den gazilere ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazileri evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Mustafa Güler ilk olarak Yenikent Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Bayar Hazır ve Mustafa Koç’u evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler, gaziler ve aileleriyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.  Bir sonraki ziyaretini Kıbrıs Gazisi Züfer Türkmen’in Yavuz Selim Mahallesi’ndeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler, “Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan gazilerimiz özverinin nişanını, bedeninde gururla taşıyan kahramanlarımızdır. Vatanseverlikleri ve cesaretlerini örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmanın devlet ve millet olarak en büyük sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.

 

“BU BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Tüm gücümüzle ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışma mecburiyetindeyiz, bu bizim görevimizdir. Bizler ancak bu gösterdiğimiz çaba ile şehitlerimize ve gazilerimize layık bir toplum olabiliriz” dedi. Gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerimize hayırlı bir ömür temennisini dile getirdi. Gazi ailelerimiz ise ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını ve devletimizin kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini ilettiler.  Ziyaretlerinde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.