Kaymakam Güler’den dezavantajlı ailelere ziyaret

Kaymakam Güler’den dezavantajlı ailelere ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu haftaki ziyaretlerini Güzeller ve Mevlana Mahallesine gerçekleştiren Kaymakam Mustafa Güler, evlerine konuk olduğu Ş.Sayım, S.Gülcan ve  C.Gül aileleriyle  bir süre sohbet ederek, ailelerin dile getirdiği sorunları dinledi. Ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına gerekli talimatları veren Kaymakam Güler, “Her hafta yapmış olduğumuz ziyaretlerimizin sebebi engelli, yaşlı, yetim ve öksüz, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımıza, zorda kalan insanımıza yardımcı olmaktır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı devletin vatandaşa uzanan şefkat elidir.

 

“VEBALİ ALTINDAYIZ”

Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmek, insanımızın gönlüne girmek, adil ve hakkaniyetli bir çalışma içerisinde olmaktır. İhtiyacı olduğu halde yardım istemeye çekinen, ocağında sıcak aşı kaynamayan aile varsa bunun vebali altındayız. Bize gelmeyen, gelemeyen dezavantajlı  vatandaşımız varsa devlet olarak biz ona gitmeliyiz. Eksiklerini yerinde tespit etmeli, acil ihtiyaçlarına çözüm bulmalı ve hakkaniyeti sağlayabilmeliyiz” dedi. Ziyaret sırasında ailelere bir miktar para ve gıda çeki yardımında bulunup ailelerin küçük çocukları ile ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler, çocukları kitap ve çeşitli hediyelerle sevindirdi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.