Kaymakam Güler’den dezavantajlı ailelere ziyaret

Kaymakam Güler’den dezavantajlı ailelere ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Gebze’deki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek geçiren Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Köşklüçeşme Mahallesinde ikamet eden Çolak ve Candan ailelerini ziyaret etti. Ziyaret edilen evlerde aile fertleri ile birebir sohbet eden Kaymakam Güler, vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemesini sağlamak ve her zaman onların yanında olduklarını göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Evlerine konuk olduğu ailelerle bir süre sohbet eden, ailelerin dile getirdiği sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçları doğrultusunda gerekli talimatları veren Kaymakam Güler, “İlçemizde ikamet eden maddi durumu elvermeyen ailelerimizi hanelerinde ziyaret ederek maddi sıkıntılarını kendilerinden dinlemeye devam ediyoruz.

 

İHTİYAÇLARIN TEMİNİ HUSUSUNDA TALİMAT

Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir” dedi. Kaymakam Mustafa Güler ziyaretlerinde  beraberinde  hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine tüm ailelerin ihtiyaçlarının temini hususunda talimat verdi. Ailelerin küçük çocukları ile de ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler çocukları kitap ve çeşitli hediyelerle sevindirdi. Pandemi koşullarına göre kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler, “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

Haber: Tuğçe YAKICI

 

manset-(2)-040.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.