Kaymakam Güler’den Büyükgöz’e veda ziyareti

Kaymakam Güler’den Büyükgöz’e veda ziyareti

Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e veda ziyaretinde bulundu.

2017 yılı Eylül ayından bu yana Gebze Kaymakamı olarak görev yapan ve 12 Ağustos tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Mustafa Güler,  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e veda ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kaymakam Güler’e teşekkür eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Görev yaptığınız süre içerisinde yapmış olduğunuz başarılı hizmetlerden, kamu kurum ve kuruluşları arasında yarattığınız uyumlu işbirliğinden dolayı ilçe halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gideceğiniz yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum sizlere başarılar dilerim. Gebze’yi hiçbir zaman unutmamanızı diliyorum" ifadelerini kullandı. Kaymakam Güler’de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e kaymakamlık ve bağlı birimlerinin çalışmalarına vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ettiğini ifade ederek, “Gebze ilçemize yapmış olduğunuz önemli hizmetlerden dolayı size ve ekibinize teşekkür ederim” dedi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.