Kaymakam Güler’den bayram mesajı

Kaymakam Güler’den bayram mesajı

Gebze Kaymakamı Mustafa  Güler Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güler mesajında şunları ifade etti, “Birliğimizi pekiştiren, bizi birbirimize bağlayan, kardeşlik ve yardımseverlik duygularımızın yükseldiği, barışın ve sevginin zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan bir olan Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Milletimizin ruhunda olan yardımlaşma, bir ve beraber olma, dayanışma duygusunun en güzide örneklerinden olan bayramlar fakirin, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, küslüklerin, kırgınlıkların bitip barışın sağlandığı müstesna günlerdir. 

BİRLİK, BERABERLİK

Bu coşkulu günde başta aile büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, komşularımızı, şehit ve gazi ailelerimizi, huzurevlerini, yaşlılarımızı ziyaret etmeli, hayr dualarını almalı bu coşkuyu onlarla birlikte yaşamalıyız.

 

Ülke olarak gerek içeride gerekse dışarıda huzurumuza kast eden hain şer odakları ile kararlı ve başarılı şekilde mücadele etmekteyiz. Birliğimize ve beraberliğimize halel getirmek isteyen bu hain şer odakları asla başaramayacak; bizi özgürlüğümüzden ve birliğimizden asla koparamayacaktır. İdrak ettiğimiz Kurban Bayramının milletimizin birbirine karşı yapacağı fedakarlığa güven duymamızı ve dayanışmamızı kuvvetlendireceğine yürekten inanıyorum.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

Değerli vatandaşlarımızın bayram sevinçlerinin acıya dönüşmemesi ve üzücü haberler ile yüreklerinin yanmaması için yolculuğa çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına daha duyarlı, karşımızdaki kişilerin yaşama haklarına daha saygılı davranmaya davet ediyorum.

Bu duygularla kıymetli vatandaşlarımızın, tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutluyor, Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet , ailelerine ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyor, bayramın ülkemize ve İslam coğrafyasına Cenab-ı Allah’dan hayırlar, güzellikler ve mutluluklar getirmesini diliyorum.  “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.