Kaymakam Güler’den ailelere ziyaret

Kaymakam Güler’den ailelere ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti.

Hürriyet Mahallesi’nde ikamet eden S.Türk ve A.Arslan ailelerini ziyaret eden ve vatandaşlarımız ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, “İlçemizde ikamet eden maddi durumu elvermeyen ailelerimizi hanelerinde ziyaret ettik. Ailelerin yaşam alanındaki fiziksel olumsuzlukların giderilmesi, sağlık  sorunları ve kış mevsiminin zor şartlarında geçimini sağlamaya gayret eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın maddi sıkıntılarını kendilerinden dinledik. Devletimizin imkânlarının elverdiği ölçüde yardımların yapılması yönünde gerekli imkânları sağlamaya gayret edeceğiz” dedi. 

 

GIDA ÇEKİ HEDİYE ETTİ
Daha sonra Beylikbağı Mahallesinde ikamet eden T.Baş ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailenin talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Üç eve misafir olan Kaymakam Güler, ziyaret sırasında ailelere gıda çeki hediye etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen ve çocukları seven, Kaymakam Güler çocuklara oyuncak hediye edip, eğitim durumları hakkında bilgi aldıktan sonra çocukların eğitimlerinin aksamaması için de okul ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlayacaklarını belirtti. Ailelerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.