Kaymakam Güler yerinde inceledi

Kaymakam Güler yerinde inceledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, etkili olan kar yağışı sonrasında Mollafenari Karakolunu denetledikten sonra Yağcılar ve Kargalı Mahallelerine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerinde Kaymakam Güler’e Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Mollafenari Karakol Komutanı Jandarma Asb. Bcvş Halil Erhan Emek, Kargalı Mahalle Muhtarı Hasan Cihan ve Yağcılar Mahalle Muhtarı Ersun Çevik eşlik etti. İlk ziyaretini Mollafenari Karakoluna gerçekleştirilen Kaymakam Güler, Jandarma Komutanı ve Karakol komutanından çalışmalar hakkında bilgi alarak karakol personeline görevlerinde başarılar diledi. 

 

“YERİNDE GÖRMEK İSTEDİK”

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen çözümleri noktasında da yapılması gerekenler konusunda bilgi veren Kaymakam Güler, “İlçede etkili olan kar yağışı sonrasında ilçemize uzak olan mahallelerimizi ziyaret ederek yerinde görmek istedik. Vatandaşımızla bire bir görüşerek sorunlarını kendi ağızlarından dinleyip sorunlarını çözmek ve en iyi hizmetli sunmak için gayret gösteriyoruz. Buradaki sorunların da çözümünün takipçisi olacağımı bilmenizi isterim” dedi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.