Kaymakam Güler şehit ve  gazi yakınlarını unutmadı

Kaymakam Güler şehit ve gazi yakınlarını unutmadı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak Kıbrıs Gazileri Murat Yıldız ve Baytemir Kargın’ın aileleri ile bir araya gelen Kaymakam Güler, gazilerimizin kandillerini kutlayarak sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. "Bu mübarek gece vesilesi ile tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Mekânları cennet, makamları âli olsun. Kahraman gazilerimize ve ailelerine de sağlık ve esenlik dilerim." dedi.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ

 Daha sonra Diyarbakır ilinde PKK terör örgütünün sivil vatandaşlarımıza karşı gerçekleştirdiği bombalı araç patlatması sonucunda eşini, iki çocuğunu, kayınvalide ve kayınpederini kaybeden sivil gazi Muhammet Aydın’ın evini ziyaret eden Kaymakam Güler, gazimizin 2016 yılında şehit olan aile fertleri ve tüm şehitlerimiz için ayrıca Irak'ın kuzeyindeki Gara Bölgesinde teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekatı'nda ki 13 şehidimize de Allah’tan rahmet dileyerek; "PKK terör örgütüne karşı devletimiz tüm imkanları ile mücadele etmektedir. Bu topraklarda tek bir hain kalmayana kadar devletimizin ve milletimizin mücadelesi azim ve kararlılıkla devam edecektir. Türk milleti asil ve şerefli millettir. Kendisi için fedakârlık yapanları asla yalnız bırakmaz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin emrindeyiz. Devletimizin kurumları ve kişileri her zaman yanınızdadır." dedi.
Kaymakam Güler, kıymetli şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve aileleri ile sohbet ederek şehit ve gazi çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. "Rabbimden bizi ve tüm insanlığı bu mübarek gece hürmetine her türlü felaketten, musibetten muhafaza buyurmasını diliyorum." dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 Şehit ve gazi aileleri de Kaymakam Güler’in böylesine anlamlı bir kandil akşamı ziyaretleri ile çok mutlu olduklarını ve ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Kaymakam Güler’in ziyaretlerinde; Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir hazır bulundu. Anıl Coşkun Ayar

11-001.jpeg

12-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.