Kaymakam Güler şehit ailelerinin ziyaret etti

Kaymakam Güler şehit ailelerinin ziyaret etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında şehit aileleri ve gazileri pandemi kurallarına riayet ederek evlerinde ziyaret etti.

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Bingöl İli Acısu ilçesinde Şehit olan Burhan Yazıcı’nın emanetlerini ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler,  ülkemizin güvenliği ve milletin huzuru için gözünü kırpmadan şehit düşen, gazi olan kahramanlarımıza çok şey borçlu olduğumuzu ifade etti. Daha sonra Gazi Levent Balakar ile Kıbrıs Gazisi Hıdır Türkoğlu’nun evine misafir olan, gazilerimizin hal ve hatırlarını soran Kaymakam Güler “Şehitlik ve Gazilik, bizim için şereflerin en yücesidir. Şehitlerimiz ve şehit olmayı göze alan Gazilerimizde cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdırlar.

 

“KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ AÇIKTIR”

Devlet olarak her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimize kapımız, gönlümüz açıktır” dedi.  Şehit aileleri ve gaziler, ziyaretleri dolayısıyla Kaymakam Güler’e teşekkür ederek, “Devletimizin ve sizlerin sayesinde, kendimizi hiçbir zaman yalnız hissetmiyoruz”  dedi. Kaymakam Güler’e ziyaretleri sırasında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.