Kaymakam Güler öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Kaymakam Güler öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler lise öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak, “Lafla, hamasi duygularla, nutuk atmakla ülke sevilmez” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi bayrak törenine katıldı.  Kaymakam Güler, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada,  “2022 yılının sizler için ülkemiz için milletimiz için ve tüm dünya için huzurlu mutlu ve sağlıklı geçmesini diliyorum. Covid -19 konusunda  epey bir sıkıntı yaşadık ve dünya bu hastalığın tedavisi konusunda ciddi bir mesafe aldı. Önce aşılarıyla şimdi ilaçlarıyla inşallah 2022'de bu hastalıktan tüm dünya ve ülkemiz kurtulur ve maske, mesafe konusu da ortadan kalkmış olur. Maalesef hastalık halen devam ediyor şu andaki varyant daha hızlı bulaşıyor. Etkili bir varyant. Maske, Mesafe ve temizlik konusuna dikkat edelim.

 

“ÜLKEMİZİ ÇOK SEVMEMİZ LAZIM”

Teknolojiyi daha iyi kullanmalı, daha çok bilgili olmalısınız. Kendiniz, aileniz  ve ülkeniz için hedeflerinizin olması lazım. Bu hedeflere doğru da çalışmanız lazım. Bu ülkeyi çok sevmemiz lazım. Bu ülkeyi çok sevenler bu ülke için çok çalışanlardır. Yoksa lafla, hamasi duygularla, nutuk atmakla ülke sevilmez. Ülke nasıl sevilir, yaptığın işi en iyi şekilde yaparak. Hedeflerin ve gayelerin olacak bunun için de çok çalışacaksın. Bu coğrafyada ayakta durmanın tek yolu çalışmakla muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmakla olur. Aksi takdirde emperyalist dünyanın kullanacağı bir bölge oluruz” dedi. Öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı'nı okuyan Kaymakam Mustafa Güler ve beraberindeki heyet, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek, öğrencilere rol model olmalarını ve milli, manevi değerleri anlatmalarını istedi.

 

kaymakam-2-002.jpeg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.