Kaymakam Güler KYK’yı ziyaret etti

Kaymakam Güler KYK’yı ziyaret etti

Gebze Kaymakam Güler Muallimköy’de hizmet veren ve pandemi süresince Covid -19 hastalarını misafir edip tedavi süresinin tamamlandığı Fatih Devlet Hastanesine bağlı olarak faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Resul Kotan’dan yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastası veya şüphelisi olup evde izolasyon kurallarını ihlal edenlerden yurda yerleştirilenler ile evinde izolasyon imkanı bulamayıp yurda yerleşenler hakkında bilgi aldı. 

YERİNDE BİLGİ ALDI
 Kaymakam Güler; “Fatih Devlet Hastanesi Başhekimliğine bağlı bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan hastalarımızın yeme içme ihtiyaçları AFAD tarafından, temizlik hizmetleri AFAD ve KYK tarafından, güvenlik hizmetleri de KYK tarafından karşılanmaktadır. Koronavirüs (Covid-19) hastası veya şüphelisi olup evde bulunması gerekirken izolasyon kurallarını ihlal edenlerden yurda yerleştirilenler ile evinde izolasyon imkanı bulamayıp yurda yerleşenlerin durumları hakkında bilgi aldık.  Halkımızın biraz daha fazla dikkat etmesi ve hastalığı ciddiye alması gerekmektedir. İzolasyon sürelerini mutlaka evde geçirmelerini, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istiyoruz.

MASKE-MESAFE-TEMİZLİK

Koronavirüsün halkımızın birlikte zaman  geçirdiği sosyal ortamlarda, ev ortamında ve aile arasında dikkat etmemesinden kaynaklı olarak yayıldığı görülmektedir. Kalabalık ortamlardan uzak durmalı, ev ziyaretlerini ertelemeliyiz. Sık sık hatırlattığımız maske-mesafe-temizlik kurallarına titizlikle uymalıyız. ” dedi.
Kredi ve Yurtlar Kurumunda çalışanlar ile bir araya gelen Kaymakam Güler başta Fatih Devlet Hastanesi Başhekimliği Sağlık personeli olmak üzere tüm görev yapan personele teşekkür etti.

6-016.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.