Kaymakam Güler incelemelerde bulundu

Kaymakam Güler incelemelerde bulundu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yenilenen Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.  Yenileme çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyen Kaymakam Mustafa Güler, kalan kısmının da 15 gün içerisinde biteceğini ifade etti. Yenilenen ve hizmete açılan kısmının Nüfus hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesinde yeterli olduğu vatandaşların hiçbir sıkıntı yaşamadan hizmet alabileceklerini söyledi.

“KALİTELİ BİR HİZMET ALMIŞ OLACAK”
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün son yıllarda güzel hizmetlere öncülük ettiğini ifade eden Kaymakam Güler, “İçişleri Bakanlığımızın öncülüğünde Nüfus Müdürlüklerimiz yeni bir konsepti ülke genelinde hayata geçiriyorlar. Buradaki maksadımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en kısa sürede verebilmek, inşallah hem personelimiz çok nezih bir ortamda çalışacak hem de vatandaşlarımız kaliteli bir hizmet almış olacak” dedi. Yenileme çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşlarından büyük katkı ve destek aldıklarını ifade eden Kaymakam Güler, emeği geçen herkese çok teşekkür ederek yeni konseptin ilçemize hayırlı olmasını diledi.

AYDIN BİLGİ VERDİ
Kaymakam Mustafa Güler’e bilgi veren Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın; Nüfus Müdürlüklerinin iş yükü artışı nedeniyle yenileme ve iyileştirme çalışmalarının yapılarak hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla bu çalışmaların yapıldığını, çalışmalar kapsamında vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti” oluşturulduğunu ve çağdaş, konforlu, kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu yeni çalışma alanları tasarlandığını ifade etti.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.